Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η Tzortzis S.A. είναι ο παλαιότερος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Land Rover στην Ελλάδα.


Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από την αγορά έως το service ή την επισκευή του Land Rover σας. Η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας στις υπηρεσίες sales και after sales είναι προτεραιότητα μας.


Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας του οχήματός σας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας, σας συμβουλεύει να επιλέξετε το καταλληλότερο μοντέλο για εσάς με βάση τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας, ενώ μια εκτενής λίστα με γνήσια αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν οποιαδήποτε δραστηριότητά σας, είναι διαθέσιμη για το όχημά σας.


Η γκάμα της Land Rover αντιπροσωπεύει πάνω από 60 χρόνια διαρκούς εξέλιξης. Το Range Rover είναι η επιτομή της εκλεπτυσμένης δυνατότητας. Το Range Rover Sport, το πιο ευέλικτο και δυναμικό Land Rover. To Range Rover Evoque, ξεχωριστό και μοναδικό, είναι ένα πραγματικό Range Rover σε compact μέγεθος. Το Range Rover Velar, το πιο εκλεπτυσμένο και ικανό μέσο SUV. Τo Discovery, ευφυές και απόλυτα ικανό ώστε να σας οδηγήσει στις μεγαλύτερες περιπέτειες. Το Defender, αναγνωρισμένο παγκόσμια ως το απόλυτα ικανό όχημα με το διαχρονικό σχεδιασμό, καθώς και το νέο Discovery Sport, το πιο έξυπνο compact SUV. Οποιοδήποτε από τα παραπάνω και να επιλέξετε, η εξειδικευμένη ομάδα μας θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή.


Αν επιθυμείτε κορυφαίας ποιότητας client service, προσωποποιημένη αγορά αυτοκινήτου, άριστη τεχνογνωσία του brand και των χαρακτηριστικών του και επαγγελματισμό, σας περιμένουμε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στην Λεωφ. Λαυρίου 99 στα Γλυκά Νερά.


Επικοινωνήστε μαζί μας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η Land Rover, στην Tzortzis S.A.

1

TZORTZIS S.A. - ΕΚΘΕΣΗ

Λεωφ. Λαυρίου 99, Σταυρός Αγ. Παρασκευής Τ.Κ 15354

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00 - 19:30
Σάββατο9:00 - 14:00
ΚυριακήΚλειστά
2

Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. - ΕΚΘΕΣΗ APPROVED

Ερυθραίας 2, Νέα Ερυθραία Τ.Κ 146 71

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΠΩΛΗΣΕΙΣ

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00 - 20:00
  Σάββατο 9:00 - 14:00
  Κυριακή Κλειστά
2

TZORTZIS S.A. - SERVICE

+302106048819
+306936994697 (Έκτακτης Ανάγκης)
Λεωφ. Λαυρίου 99, Σταυρός Αγ. Παρασκευής Τ.Κ 15354

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00 - 16:00
  Σάββατο Κλειστά
  Κυριακή Κλειστά