ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Διατηρήστε τo Land Rover σας σε άριστη κατάσταση.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE
SERVICE

SERVICE

Οι ειδικοί των εξουσιοδοτημένων κέντρων επισκευής και συντήρησης της Land Rover, λαμβάνουν αυστηρή εκπαίδευση και διαθέτουν μόνο γνήσια ανταλλακτικά, ώστε να διασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η ομάδα του συνεργείου μας δεσμεύεται να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καθόλη την διάρκεια της ιδιοκτησίας του οχήματός σας.

ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ SERVICE

Η Land Rover δίνει την ευκαιρία στους κατόχους όλων των μοντέλων τεσσάρων έως 10 ετών, να βιώσουν την εμπειρία της premium εξυπηρέτησης των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Land Rover.

LAND ROVER SAVE AND CARE PREMIUM


Τα Service Plans "Save and Care Premium" της Land Rover είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν την βέλτιστη συντήρηση στο Land Rover σας με τους καλύτερους οικονομικούς όρους.
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΟ LAND ROVER ΣΑΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΟ LAND ROVER ΣΑΣ

Εξατομικεύστε το Land Rover σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο σας. Τα αξεσουάρ της Land Rover έχουν δοκιμαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα του αυτοκινήτου σας και καλύπτονται με την εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Land Rover.
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Για όλα τα νέα οχήματα που κατασκευάστηκαν από την 1η Ιουλίου 2013 και μετά, το ιστορικό συντήρησης (συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης πριν από την παράδοση, όλων των προγραμματισμένων εργασιών, των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν και επιθεωρήσεων του αμαξώματος), θα αποθηκεύεται σε ασφαλή βάση δεδομένων.
EURO 6, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΤΙΖΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ

EURO 6, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΤΙΖΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ

Εξηγούμε τι σημαίνει η νομοθεσία Euro 6 αναφορικά στις εκπομπές ρύπων, για τα αυτοκίνητα μας, τους οδηγούς μας και το περιβάλλον.